Хари Кейн съсипа доста фишове и печалби

Стефан Ралчев
Мнозина играха нападателят да вкара гол, но той го направи в продълженията срещу Дания

Продължаваме с нашата традиция да ви показваме интересни фишове, които сме подбрали за вас. Този път идва ред на не толкова приятното чувство да загубиш и то на ръба…

Предлагаме ви няколко залога в Bet365 за полуфинала Англия – Дания, който домакините спечелиха с 2:1 след продължения (1:1 в редовното време).

Първият фиш е с изключителния общ коефициент 91.00, като отново е използвана функцията Създай залог с Безплатен залог, който букмейкърът е дал на клиента. Всички пазари излизат без един единствен – Над 3,5 засади в мача. За жалост в двубоя имаше само 1 засада и това провали супер печалба на стойност 1800 лева само с 20-те лева Безплатен залог.

Вижте нашето Bet365 Ревю за повече подробности за букмейкъра

Минаваме на загубите, които нанесе Хари Кейн на доста хора. Мнозина от вас играха нападателят да отбележи в мача. За жалост той го направи, но в продълженията от дузпа, а залозите се вземат под внимание в редовното време.

В единия фиш отново със Създай залог имаме наличен коефициент 56.00, като единствено попадения на Хари Кейн праща фиша в коша.

Имаме и случай отново със Създай залог, който събира 5 пазара. Четири от тях са печеливши, но само Над 6 корнера провалят фиша. За жалост на заложилия в редовното време имаше точно 6 корнера…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P