Хамбургер фаворит според Winbet в битката за Бундеслигата

Стефан Ралчев
Двата отбора излизат в реванш тази вечер от 21:30 часа

Хамбургер срещу Херта Берлин е последният мач за влизане/оставане в немската Бундеслига. В първия двубой Хамбургер спечели като гост с 1:0, а сега предстои реванш.

Двати тима стигнаха до този решителен мач, след като Хамбургер остана на 3-то място във Втора Бундеслига, докато Херта завърши на 16-то място в Бундеслигата и така трябва да опита да запази елитния си статут.

Според Win bet фаворит в реванша е Хамбургер, който получава ставка от 2.23 за победа. Равенството е оценено на 3.67, докато двойката за Херта е оценена с 3.46.

Хамбургер изпадна от елита през сезон 2017/2018, като любопитното е, че в следващите 3 сезона във Втора Бундеслига завършва неизменно на 4-то място и така не успява да се класира за баража.

За последно двата отбора се срещнаха на ниво Бундеслига през месец март 2018 година, когато Херта спечели с минималното 1:0.

За последно Херта изпадна от елита в края на сезон 2011/2012, когато завърши на 16-то място, но още на следващия сезон (2012/2013) спечели Втора Бундеслига и се завърна в най-високо ниво на футбола в Германия. И така вече 8 поредни сезона – от 2013/2014, Старата дама е в Бундеслигата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P