Григор експрес прегази руснак в Ротердам

Стефан Ралчев
Българинът срази Карацев точно за 59 минути игра

Григор Димитров

Григор Димитров започна по перфектен начин участието си на турнира от сериите АТР 500 в Ротердам с експресна победа над полуфиналиста в Australian Open 2021 Аслан Карацев. Гришо разгроми противника си с 6:1, 6:3 само за 59 минути и вече гледа към следващото си предизвикателство.

Четете в Букмейкър Рейтинги всички футболни прогнози

Топ ракетата ни вероятно ще трябва да преодолява доста по-сериозно препятствие, защото го очаква двубой с петия поставен в схемата и световен номер 10 Хуберт Хуркач или винаги непримиримия Роберто Баутиста Агут.

За разлика от предишните им три мача, този път Димитров нямаше никакви проблеми да наложи преимуществото си на корта, а и съперникът му не беше на необходимото ниво, правейки само 7 уинъра и цели 22 непредизвикани грешки. За сравнение, Григор беше доста по-дисциплиниран и концентриран с 11 печеливши удара и само 11 сгрешени топки, а и подсеченият му бекхенд отново се оказа решително оръжие срещу противника.

Позитивните впечатления от играта на Димитров през новия сезон продължават, а и Ротердам беше мястото на последния му засега финал – през 2018-а, когато не можа да се противопостави на Роджър Федерер заради вирус точно преди мача им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P