Григор Димитров в битка за финал на Индиън Уелс – Коефициенти и Къде да гледате На Живо

Стефан Ралчев
Полуфиналът на българина е в събота от 21:00 часа българско време

Григор Димитров направи поредния си фантастичен обрат на „Мастърс“-а в Индиън Уелс, за да се класира за първи път в кариерата си на полуфиналите! Бившият номер 3 в света надделя повече от драматично срещу един от най-добрите и успешни Хуберт Хуркач – 3:6, 6:4, 7:6(2) за 2 часа и 40 минути.

Това е общо седми полуфинал на „Мастърс“ във визитката на Григор – другите пет са Монте Карло 2018, Синсинати 2016 и 2017 (където спечели титлата), Рим 2014 и Торонто 2014.

Футболни прогнози за днес ще намерите в Букмейкър Рейтинги

На полуфиналите Григор Димитров ще се изправи срещу Камерън Нори. Полуфиналът е в събота от 21:00 часа българско време и ще бъде излъчван в каналите на Макс Спорт. 26-годишният британец се класира за първия си полуфинал в турнир от сериите “Мастърс 1000” на АТР след убедителна победа с 6:0, 6:2 над поставения под №11 в основната схема Диего Шварцман.

Нори, който не беше прескачал първия кръг в Индиън Уелс при предишните си две участия в надпреварата, ще замени Даниел Евънс като първа ракета на Великобритания в понеделник. Освен това той е на крачка от пробив в Топ 20 на световната ранглиста. Британецът се радва на най-добрия сезон в кариерата си до момента, като има вече 45 победи през 2021-ва, която започна като №71. Той изпревари по този показател световния №1 Новак Джокович, като само петима тенисисти, всичките от топ 10, имат повече успехи от него през годината.

Британецът спечели първата си титла от турнир на АТР в края на юли, когато триумфира в Лос Кабос (Мексико). Той има и пет загубени финала, четири от които през тази година – в Ещорил, Лион, Куинс и Сан Диего. Четири пъти е достигал до третия кръг на турнири от Големия шлем.

Букмейкърите дават леко предимство на Камерън Нори в полуфиналната битка. Ефбет определя 1.91 за победа на Нори срещу 2.00 за Григор Димитров. Уинбет също определя американеца за фаворит – 1.81 срещу 1.91 за българина. Palms Bet дава коефициент 1.86 за победа на Камерън Нори срещу 2.02 за Димитров.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P