Гонзо става директор на националните отбори

Стефан Ралчев
Назначението ще стане факт след няколко дни

Георги Иванов – Гонзо ще поеме националния отбор по футбол, твърди „Марица“. Не само първия. Легендата на Локомотив (Пловдив) и Левски е поканен за директор на всички национални тимове. Очаква се назначението официално да стане факт след 17 януари, тъй като в момента шефът на БФС Борислав Михайлов има ангажименти.

Четете футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

Подобно длъжност не е новост в белия свят. Куп световни сили, начело с Германия, имат директор, който отговаря и координира работата във всички национални отбори – от деца до мъже. Така бившият нападател ще бъде началник на селекционера Ясен Петров, Александър Димитров, Ангел Стойков и останалите по пирамидата.

Според запознати Боби Михайлов се е насочил към Гонзо по няколко причини. Едната е, че в БФС искат да изолират от националите Йордан Лечков. Членът на Изпълкома от Сливен не пропуска да влиза в конфликт със звездите на всяко едно от последните поколения от Бербатов до Ивелин Попов. Феновете също се дразнят изключително при всяка проява на Лечков, като го съсипват с колажи за външния вид. Гонзо е добре приет от националите, с които се познава лично.

За последно Георги Иванов беше директор на Локо (Пд). Той си тръгна от родния клуб след неразбирателство със собственика Христо Крушарски.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P