Големи новини в ЦСКА: Нови собственици и нов изпълнителен директор

Стефан Ралчев
Стоян Орманджиев става шеф на Армията

ЦСКА официално обяви промяна в собствеността на клуба. С 40% акции в клуба влиза фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“.

Има и нов изпълнителен директор. Това е потомственият цесекар Стоян Орманджиев, внук на великия Стоян Орманджиев и син на Стефан Орманджиев.

Ето какво написаха от ЦСКА

Информация относно промяна в собствеността на ЦСКА

40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават собственост на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. В оперативното ръководство на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен директор – Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и професионалист, който от дълги години работи в сферата на футбола. Двамата заедно с Филип Филипов ще работят на ежедневна база за благото на любимия ни отбор.

Вярваме, че идването на новите съсобственици ще допринесе за още по-доброто развитие на клуба, ще внесе още по-голяма стабилност в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по правилния път, който сме поели. Първи приоритет на новото ръководство остава построяването на новия модерен стадион, който напълно да отговаря на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде направен с тази кауза, приета присърце от всички акционери в ЦСКА.

Предвид огромния обществен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция утре (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за пресконференции на ст. „Българска армия“. Всички журналисти са добре дошли! За нашите фенове ще излъчваме събитието на живо в YouTubе.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P