ГЕРБ – СДС фаворит на изборите срещу Продължаваме Промяната – ДБ: Коефициенти и шансове за залози

Стефан Ралчев
ДПС ще бие категорично БСП и Възраждане

Водещите топ букмейкъри в България пуснаха коефициенти за предстоящите парламентарни избори на 2 април. Ето какви са шансовете на различните партии и коалиции, както и коефициентите за победител според някои от лицензираните букмейкъри в България.

Букмейкърът betano определя коалицията ГЕРБ – СДС като безспорен фаворит и победител в предстоящите избори, давайки коефициент 1.50 за победа при вота (най-висок процент при гласовете). На второ място се нарежда Продължаваме Промяната – ДБ с коефициент 2.40, трети са ДПС (35.00), а БСП и Възраждане получават ставка 50.00 за евентуална победа на изборите.

Далеч по-интересни са коефициентите за залог в т.нар. двубои между различните партии и коалиции. С регистрация в Уинбет получавате възможност да заложите в равностойната битка между ГЕРБ – СДС и Продължаваме Промяната – ДБ, като тук първите получават предимство за победа с коефициент 1.80 срещу 1.95 за коалицията между ПП и ДБ.

Може да заложите на дуел между Възраждане и ДПС, където ДПС е фаворит с 1.20 срещу 4.00 за партията, водена от Костадин Костадинов. Има и трета опция, при която Възраждане получава ставка 1.20 в битката срещу БСП (4.00).

Почти същите са коефициентите и на друг български букмейкър – Inbet. Той определя ГЕРБ – СДС за фаворит с 1.85 в дуела срещу Продължаваме Промяната и ДБ (2.05). В този лицензиран букмейкър обаче има повече възможности за залог между партиите.

Така например получавате опция да заложите в полза на Български Възход с лидер Стефан Янев срещу партията на Слави Трифонов Има Такъв Народ. Тук ставките са 1.40 за Български Възход срещу 2.75 за ИТН.

БСП изглежда обречена в дуела срещу ДПС. Според Инбет червените са аутсайдер с 15.00 срещу 1.01 за партията, основана от Ахмед Доган и с настоящ лидер Мустафа Карадайъ.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P