Борис Касабов и Георги Драгоев показаха защо са най-добрите…

Стефан Ралчев
Стартираха всички големи първенства в Европа. Очаквано интересът към тях е огромен още от първите кръгове, така че и за нас не бе изненада активността на потребителите, които искат да проверят познанията си относно залозите.

Борис Касабов и Георги Драгоев показаха защо са най-добрите

Екипът на “Букмейкър Рейтинги” може да се похвали с първите удари на двама от специалистите ни. Утвърдените спортни журналисти и коментатори Борис Касабов и Георги Драгоев показаха сериозна успеваемост през изминалия кръг.

Започваме с човека глас от телевизия “Диема” и специалист на Букмейкър Рейтинги по английски футбол – Георги Драгоев. С лекота Жоро уцели “двойката” на Уотфорд срещу Бърнли, която бе с коефициент 3,40! Другото попадение на Драгоев бе изключително!!!

Той позна първия голмайстор в мача между Манчестър Сити и Хъдърсфийлд, а именно Серхио Агуеро. Тук коефициентът е 3,10. Ако сте се доверили на Драгоев само за тези два залога, общият коефициент е почти 10,00! Сериозно, нали?! И още нещо по специалността на Драгоев – той позна и броя корнери в двубоя между Сити и Хъдърдфилд с коефициент 2,00!

Борис Касабов се включи с мачове от Испания, Италия и Германия. Именно в тези три първенства дългогодишният специалист ще ви помага да печелите. Ударът на Борето бе в двубоя Торино – Рома, след като позна, че Един Джеко ще реализира попадение – коефициентът бе 1,90.

Най-голямата му успеваемост обаче бе в срещата Лацио – Наполи. Касабов “хвана” и двете прогнози, които даде. Първата бе Наполи да победи (коефициент 2,50). Мигът на професионалиста обаче се появи, в който нашият експерт ви посъветва с прогнозата Наполи да победи и да има над 2,5 гола в мача. Коефициентът бе 3,60!!!

Дано сте се доверили на изпитаните ни професионалисти. Те наистина разбират материята и могат да ви бъдат полезни.

Успех на всички! И не забравяйте, бъдете с нашия екип, за да стигнете върха.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P