Футболист №1 на България Кирил Десподов: Искам нов трансфер в чужбина

Стефан Ралчев
Тези награди не може да ги спечелиш сам, допълва призьорът

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели след церемонията „Футболист на годината“ 2022, на която бе избран за №1 за годината и най-добър нападател, че иска да направи трансфер в чужбина след края на сезона. Той потвърди, че остава в Лудогорец до лятото.

професионални футболни прогнози може да четете в Букмейкър Рейтинги

„Журналистите сте компасът, който ни казва дали вървим в правилната насока. Всяка една такава награда ти дава допълнителна мотивация. Радвам се, че през миналата година съм затвърдил добрата форма. Изключително горд съм, че за втора поредна година печеля, иначе за пети път“, започна Десподов.

„Пожелавам на журналистите да им е трудно да избират, това ще значи, че за националния отбор ще е по-добре. Ако един футболист няма мечти, защо играе футбол? Всички си говорим за класиране на голям форум. По-опитните ще помагаме. Националната фланелка е тежка“, продължи той.

„Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Много съм щастлив до момента в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мениджър, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената“, завърши Кирил Десподов

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P