Франческо Тоти: Пристрастих се към хазарта… опустошиха банковата ми сметка

Стефан Ралчев
Баща ми почина от коронавирус, допълва легендата

Легендарният Франческо Тоти проговори пред „Кориере дела Сера“ за раздялата със съпругата си Илари Блази. Двамата загърбиха над 20-годишен брак и поеха в различни посоки. Тоти вече има нова жена до себе си, докато за Илари Блази не е известно да е оформила нова двойка.

Четете всички футболни прогнози при нас в Букмейкър Рейтинги

„Прочетох много интерпретации за раздялата ни, които не бяха верни. Не е истина, че аз пръв съм я предал. Това е, което искам да кажа, за да спрат спекулациите, които нанесоха ущърб и на моите деца. Имах труден житейски период, пристрастих се към хазарта. Баща ми почина от коронавирус. Тогава имах най-голяма нужда от нея, а тя не беше до мен.

И аз не съм безгрешен, трябваше да й отделям повече внимание. През септември миналата година тръгнаха слухове, че тя има връзка. Аз лично видях съобщенията в телефона й с покана да се видят в хотелска стая.

Илари ми взе колекцията от часовници и опустоши банковата ми сметка заедно със своя баща. Тя иска да ми отнеме всичко. Аз не се интересувам от материалното, а искам своите деца. Обичам ги повече от себе си. Надявам се да стигнем до споразумение“, коментира Тоти пред „Кориере дела Сера“.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P