Филип Кръстев: Трансферът ми в Левски не е крачка назад

Стефан Ралчев
Не съм предал Славия, добавя футболистът

Новото попълнение на Левски Филип Кръстев смята, че връщането му в България не е крачка назад. Полузащитникът заяви, че по време на престоя му в чужбина е развил много неща от играта си, но също така призна, че е минал през трудни периоди през последната година.

Възползвайте се от бонусите на Палмс бет за огромни печалби

“Офертата от Левски дойде в паузата между двата полусезона, още през декември. От отбора ме потърсиха и главно старши треньорът Станимир Стоилов имаше интерес и искаше да работи с мен. Помислих за този вариант. Винаги ми е било цел да се докажа в чужбина и да успея там и ми беше трудно да взема такова решение, но прецених, че за моята кариера това ще е най-доброто в момента“, каза Кръстев пред Блиц.

„Щастлив съм от трансфера. За мен това не е крачка назад, а добра крачка напред. Със Станимир Стоилов сме коментирали тактика и какви са очакванията му. Обясни ми как тренира неговите отбори и страшно много ми харесват неговите разбирания за стил на игра“, каза още Кръстев.

“От Славия ми се обадиха само приятели от отбора, друг не ме е търсил.. Знам, че има хора, които са недоволни от моето решение, но не мисля, че трябва да се обяснявам на някого или да търся извинение. Не мисля, че това е предателство. Аз съм давал всичко, което мога от себе си за Славия и всички мои треньори и съотборници ме знаят какъв човек съм. Славия винаги ще бъде отборът, който е ме е изгради и съм прекарал почти целия ми живот до момента, но кариерата ми продължава и сега съм 100% отдаден на Левски“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P