ФИФА спря трансферите на Левски: На Герена са спокойни…

Стефан Ралчев
Причината е поради неплатени суми към Насиру Мохамед

ФИФА спря трансферите на Левски. Още вчера следобед от Международната футболна централа са информирали БФС. Причина за това е дългът на „сините“ към африканското крило Насиру Мохамед, който има да получава близо 400 000 евро за предстоят си на „Герена“. Опитите на българския клуб да се договори с играча удариха на камък.

Печелете с високите коефициенти за мачовете на Левски с Палмсбет

„Вярна е информацията, но тя е под контрол и вече имам идея как ще я решим. Първо искам да успокоя нашите фенове, че това задължение към момента не е с лицензионен характер, тъй като е извън 31 декември. Важно е да се знае, че аз лично очаквах подобно развитие на казуса и още днес ще го обжалвам пред КАС“, обяви изпълнителният директор на „сините“ Иво Ивков пред „КотаСпорт“.

„На всичко отгоре, в момента у нас трансферният прозорец е затворен и времево имаме възможности да реагираме. И не на последно, а дори на първо място – феновете на Левски показаха, че стоят зад отбора и всякакви опити да ни унищожат са неуспешни! Левски е вечен“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация