до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Феновете на ЦСКА заплашиха БФС с протести и припомниха свинската глава за Фиго

Стефан Ралчев
В противен случай ще ни принудят да гледаме мачовете по един или друг начин където и както сметнем за добре

Организираните привърженици на ЦСКА от Трибуна „Сектор Г“ призоваха БФС да отмени наказанието на клуба с два домакински мача без публика, като в противен случай заплашиха да предприемат протестни действия.

всички бонус кодове за Уинбет ви носят допълнителни бонуси и промоции

Футболната централа санкционира „армейците“, след като в средата на второто полувреме при изпълнение на корнер към Кирил Десподов от Лудогорец полетяха различни предмети, които бяха хвърлени от трибуните. Главният съдия Георги Кабаков спря срещата за 15 минути, но след това тя бе подновена.

„23.11.2002. Луиш Фиго се насочва към флагчето за изпълнение на корнери на „Ноу Камп“. Към португалеца политат бутилки, телефони и дори свинска глава, която пада встрани от него. Това е едно от най-ожесточените съперничества в света, а предателите са мразени завинаги и прошка няма. 30.04.2022. Кирил Десподов се насочва към флагчето за корнери в нашия храм. Към него политат няколко бутилки и стотинки. Съдията спира мача за 15 минути, а след края му БФС ни наказва с 2 домакински мача без публика. Но какво е нивото на Ла Лига и Ел Класико и къде се намира нашият футбол… Очевидно компетентните органи са „по-католици и от Папата“, но що се касае само един отбор и неговите желания и претенции“, написаха „червените“ привърженици.

„Да си припомним и още малко факти. През септември миналата година в дербито онези хвърлиха бомбичка, която нарани нашия физиотерапевт Иван Христов. Първоначалното наказание от мач пред празни трибуни е променено и в крайна сметка сектор „А“ на Кабриото остава частично затворен. Причината – Иван не е представил медицинско удостоверение и спрямо правилника на БФС, случаят се третира „без последствия“. В този ред на мисли бихме искали да попитаме къде е медицинското удостоверение на лицето Кирил Десподов и дали все пак широката общественост би могла да се запознае с него? Не за друго, а от загриженост за очевидно разклатеното здраве на господина. А и от любопитство дали БФС отново ще погази собствените си правилници в името на един изкуствен проект…“, се казва още в позицията на привържениците на ЦСКА.

„А сега се обръщаме директно към БФС и отговорните фактори с апел (все още) да преосмислят решението си и смешното наказание от два мача без публика да бъде отменено. В противен случай ще ни принудят да гледаме мачовете по един или друг начин където и както сметнем за добре“, завършват феновете на ЦСКА.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P