Феновете на ЦСКА преосмислят бойкота, може да се завърнат през пролетта

Стефан Ралчев
Привържениците ще следят селекцията и казуса със стадиона

Организираните привърженици на ЦСКА от фенклуб „Сектор Г“ може да преосмислят бойкота си по време на зимната пауза в шампионата и може да се завърнат на трибуните през пролетния полусезон, научи „Тема Спорт“. Те следят внимателно развитието на клуба, като са много доволни от работата на Саша Илич.

УинБет букмейкър предлага високи коефициенти за мачовете на ЦСКА

Продължават обаче да имат сериозни забележки към други процеси на „Армията“, свързани с връзката клуб-фенове, въпреки че и там се забеляза прогрес през тази есен. Именно действията в тази посока, както и зимната селекция и развитието на темата с реконструкцията на стадиона ще са определящи за евентуален край на бойкота. Очаква се привържениците да вземат своето решение в началото на февруари, преди подновяването на шампионата.

Протестът на „Сектор Г“ започна след загубения финал за купата от Левски през май. „Обяваваме тотален бойкот на футболните ни срещи и ще предприемем действия, които счетем за уместни, докато настоящото ръководство на ЦСКА е на кормилото му. Не виждаме абсолютно никакъв потенциал за нас и клуба, докато тези хора продължават да са начело, говорейки за перспектива и конструктивност, без да са забили един пирон на „Армията“ за 6 години управление. Защото за нас ЦСКА винаги е на всяка цена!“, обявиха тогава феновете.

След това, на 27 юни, в навечерието на сезона, те излязоха с нова позиция. „По време на турнира „Героите не умират“ през уикенда се проведе среща между основните софийски групи и повечето провинциални такива. Бяха обсъдени актуалните процеси, свързани с ЦСКА и изводът е ясен – съществена промяна в аматьорското управление на любимия ни клуб не се забелязва. Обявеният от нас по-рано бойкот продължава, а нашата позиция остава непроменена – „Сектор Г“ остава извън стадиона, а последващи действия и мерки от наша страна ще бъдат взети и обявени съобразно ситуацията“.

Няколко месеца по-късно обаче може да се стигне до промяна в позицията на феновете, които да подкрепят тима в битката му за шампионската титла.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация