Феновете на ЦСКА готвят масови протести заради стадиона

Стефан Ралчев
Ножът е опрял почти до кокала, написаха привържениците

Организираните привърженици на ЦСКА от фенклуб „Сектор Г“ потвърдиха информациите, че готвят протестни действия във връзка с новия ПУП на Борисовата градина.

УинБет онлайн дава коефициент 3.50 за победа на ЦСКА срещу Лудогорец

Ето какво написаха привържениците:

„Армейци,

Във връзка с появилите се публикации в общественото пространство в последните дни относно актуалното състояние на стадион „Българска армия“ и новия (стар) ПУП на Борисовата градина, бихме желали да заявим, че в момента в нашите среди действително се обсъжда организирането и провеждането на масирани протестни действия по повод поредните процедурни спънки, които Столична община прави, за да пречи на модернизирането на нашия дом.

Както вече многократно се убедихме при предишния режим на управление, ако си достатъчно угоден и послушен, ще получиш каквото искаш – за справка възобновената работа по „Колежа“, „Лаута“, както и изградената преди години централна трибуна в покрайнините на София. От своя страна, ние не искаме нито милостиня, нито подаяния, а просто да не ни се пречи. Само и единствено това.

Призоваваме ви да бъдете готови и мобилизирани, ако се наложи да потърсим правата си и да не спирате да бъдете социално активни, тормозейки институции и политически фигури, които не спират да спекулират с този наболял за нас „проблем“. Ножът е опрял почти до кокала!

САМО ЦСКА!“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация