Фен на Юнайтед заложи наследство от починалата си майка за титла на Ливърпул

Стефан Ралчев
Когато подкрепяш любимия си отбор, а най-големият съперник спечели шампионската титла… Чувството със сигурност не е най-доброто, но не винаги.

Залог Ливърпул титла

Тони Уорд е привърженик на Манчестър Юнайтед. Още преди няколко месеца обаче той е заложил 55 хиляди паунда за шампионска титла на големия противник на червените дяволи – Ливърпул. Коефициентът за титла на мърсисайдци по време на залога му е бил 1.66. Така печалбата на англичанина е точно 91 300 паунда.

Любопитното и не толкова радостно в историята е, че Тони Уорд е използвал всичките 55 хиляди паунда, които са били останали като наследство от починалата му майка. Той е направил залога в букмейкърска къща Ladbrokes.

„Заложих на Ливърпул след доста ожесточен дебат с мои близки и приятели. Щях да получа обратно сумата си, ако първенството бе прекратено заради Коронавируса. Но това щеше да бъде несправедливо. Към момента на спиране на шампионата Ливърпул се нуждаеше само от 6 точки, за да стане шампион“, коментира победителят пред The Sun.

„Майка ми нямаше да има нищо против това, което направих с парите. Самата тя беше любител на адреналина и обожаваше конете и конните залагания. Въпреки всичко, бих дал всичко само да беше все още жива“, завършва Тони Уорд, който планира пътуване в чужбина с печалбата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация