Fantasy Premier League GW4: Sterling or Dollar (Maddison)! Or Phil 🤔 Превю на #GW4 #FPL

Мартин Георгиев
Тази седмица в обичайната фентъзи дилема: дали да се прецакаш с лира стърлинг или долар (Джеймс Мадисън е бивш американски президент). Знаейки късмета си тази година, то ще избера грешния избор сигурно…

fpl gw4 preview

Ревю на GW3

Въпреки зелената стрелка, то за трета поредна седмица съм супер разочарован от представянето ми, от баланса в отбора ми и като цяло от избора ми за стартови 11.

Реших да сменя Стийл и Шоу за Едерсон и Удоджи – на първият му вкараха с първия точен удар в мача, а Удоджи… той е на пейката ми с 12 точки. Суингът за мен щеше да е супер голям ако имах тези точки в стартови ми състав, но уви. Поне се надявам дългосрочно тези трансфери да са били добри, въпреки че като се замисля, то може би трябваше тази седмица да си оставя втория трансфер…

Поне Бруно Фернандеш и Рашфорд най-накрая отбелязаха точки, а Сака отново вкара дузпа, така че засега паниката около него е незначителна. Диас и Мартинели разочароваха, но първият беше изваден заради червения картон на Ливърпул, така че му давам шанс още една седмица. Мартинели обаче напуска отбора ми тази седмица, но за кого…

Отборът за GW4

Изобщо не съм доволен от отбора ми тази седмица, като без проблем бих сложил в състава си и Стърлинг, и Мадисън и… Фоудън, към когото се ориентирам този кръг. Честно, залагам на вътрешното си усещане, че след фиаското с Палиня Фулъм ще са супер разконцентрирани и Ман Сити ще ги смажат с поне 4-ка. А и след всичкия този хайп мисля, че Стърлинг ще разочарова много хора.

В атака отново клетникът Жоао Педро ще „преподава“ за Брайтън, но просто не мога да го разкарам. Залагам на Удоджи в защита вместо Салиба, защото мисля, че Арсенал ще допуснат поне 1 гол.

Продадох Мартинели за Фоудън, защото си мисля, че срещу Уан Бисака ще му е изключително трудно и Арсенал ще предпочитат атаки през Сака, защото Юнайтед нямат адекватен здрав ляв бек – дано Сака да има рожден ден скоро, защото това е абсолютен подарък.

На вратата Едерсон Мораеш с последен изпитателен срок. Май след международните мачове ще се уайлдкардва…

Топ 3 играчи да купите за GW4

Одсон Едуар (5.5), Кристъл Палс: 2.1% ownership – според мен една много добра опция да замените провала Жоао Педро, без да губите пари или да инвестирате повече. Следващите 3 домакинства на Палас са доста добри според мен, така че си мисля, че Едуар е брилянтна опция, която да е диференшъл за вас в кръга.

Тайво Айуони (6.5), Нотингам Форест: 3.4% ownership – Време е да се качим на Айуони хайп влакът. Челси според мен ще допусне гол от Форест, а след това Нотингам има домакинство на Бърнли, така че според мен Айуони е най-добрата опция от червените, която да купите като диференшъл. Според мен ще вкара и в двата мача.

Джарод Боуен (7.1), Уест Хям: 8.4% ownership – Мач с Лутън, макар и първо историческо домакинство на Кенилуърт Роуд за „шапкарите“. Лутън, за жалост, са отбор на ниво Чемпиъншип, който не успя да вдигне дори малко нивото си през този първи трансферен прозорец за тях в елита. Боуен все още е приличен диференшъл, така че скачайте смело този кръг.

Топ 3 играчи да продадете за GW4

Аарън Рамсдейл (5.0), Арсенал: 16.6% ownership – все още над 15% от мениджърите в света имат Рамсдейл в състава си. Преди мач с Юнайтед, в който със сигурност ще продължат и преди пауза за националите, след която може би вече Рая ще застане на вратата на артилеристите, то сега е най-добрият момент да продадете Рамсдейл, ако имате свободен трансфер. След като Габриел вече не играе, то Рамсдейл става най-слабото звено в защитата на Микел Артета. Време е за промяна.

Йоан Уиса (6.2), Брентфорд: 17.7% оwnership – взимайте си профита и бягайте! Мисля, че е крайно време Борнемут да се представят добре и да не допуснат повече от гол, а Брентфорд ще вземат още един футболист в нападение (Очаква се да е е Бакайоко от ПСВ) и си мисля, че минутите на Уиса скоро ще са в риск. А и печалба от 0.1 е отлична към този момент. Има по-добри нападателни опции, за които да се огледате.

Хулиан Алварес (6.6), Манчестър Сити: 9.8% ownership – време е това тотално разочарование да седне на пейката. Не знам как би се чувствал Фил Фоудън като вижда Алварес пред себе си в списъка с титулярите. При наличието вече на Матеус Нунес и Доку, то преспокойно Бернардо Силва или Фоудън могат да заемат централната роля зад (и около) Холанд и да се приключат мъките на аржентинският футболист.

Капитан за GW4

Е, знаете.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P