Fantasy Premier League GW3: Panic at Old Trafford. Enter Ederson! Превю на #GW3 #FPL

Мартин Георгиев
Контузията на Шоу ме накара снощи късно вечер да се „паникьосам“ и да направя бързо трансфер преди цената да му е паднала….

fpl 2023 gw3

Ревю на GW2

Мале, мале… Рискувах доста, но всъщност проблемите дойдоха от т.нар. „звезди“ в моя отбор – Бруно, Рашфорд, Сака и Мартинели = 6 точки. Абсолютно безобразие. Юнайтед изглеждат супер слаби, а Арсенал честно казано са ми ялови и пестеливи.

martin fpl gw2 review

Луис Диас и Еступинян отново доставиха, а прекалено доверяване на Чилуел ми коства 7 точки, тъй като Салиба постигна суха мрежа и бонусче. Жоао Педро нулира, а Холанд не направи нищо в мача си. На вратата съм супер зле, така че ще трябват про-ме-ни.

Отборът за GW3

martin fpl gw3 team

На хартия всичко е супер. Направих трансферите си и разкарах Стийл и Шоу, като в отбора влизат Едерсон и Удоджи, които имат страшно добри мачове в предстоящите кръгове. ИЗОБЩО не ми харесват вратарите тази седмица, освен може би Едерсон и Флеккен. Нямам вяра на защитата на Юнайтед, така че Онана не е опция, а имам троен Арсенал.

Едерсон е риск за цената си, но поне знам, че тя няма да му падне, така че е един вид инвестиция. Удоджи го виждам като титуляр в GW4 и GW5, което за 4.5 опция е прекрасно. Последен шанс за Чилуел преди да го разкарам и да си взема парите от него. На хартия 3 домакинства в защитата са супер.

Говорейки за последен шанс… то може да се каже, че това е валидно за ВСИЧКИ от халфовата ми линия. Време е Юнайтед да избухнат брутално, защото смятам, че ще са им нужни поне 2 гола всеки мач, за да стигат до трите точки. Фулъм не ми харесват, така че си мисля, че и Мартинели и Сака да направят поне 1 return.

Жоао Педро е на нещо повече от изпитатен срок, но контузията на Енсисо ме прави по-скоро оптимист, че Педро ще стартира. Може в последния момент ако видя някакъв лийк и дори да стартирам Удоджи вместо играча на Брайтън.

Топ 3 играчи да купите за GW3

Арно Данюма (5.5), Евертън: 0.2% ownership – Знаете, че тук обичам много да давам брутални диференшъли, така че недейте сляпо да се доверявате на всичко, което пиша. Все пак Евертън трябва да „отлепи ютията“ някак си, а Данюма изглежда като най-добрата нападателна опция за Шон Дайш.

Ричарлисон (7.0), Тотнъм: 3.8% ownership – „Пилето“ вече стана като анекдот след като на Световното наистина изглеждаше като R9, а сега е по-скоро R-nein. Обаче предстоящите мачове на Спърс са супер добри, а Андж-бол е в пълна сила и смятам, че Спърс ще вкарат поне 2 гола в следващите си 3 мача.

Йошко Гвардиол (5.0), Манчестър Сити: 5.1% – Към най-добрата защита в лигата се добави 90-милионен wonderkid от близка Хърватия. Няма как Гвардиол да не е титуляр във всеки един от следващите 3 мача на Сити, поне според мен. Имайте предвид, че Пеп ще пропусне следващите мачове на Сити и няма да е край тъчлинията. Ако това ви притеснява – бягайте, но играч на Сити в защита е задължителен според мен в предстоящите кръгове.

Топ 3 играчи да продадете за GW3

Андре Онана (5.0), Манчестър Юнайтед: 29.3% ownership – Бягайте далеч от всички защитни опции в Юнайтед. ще допуснат гол и срещу Форест, и срещу Арсенал, и срещу Брайтън и срещу… следващия.

Мохамед Салах (12.5), Ливърпул: 27.8% ownership – Да, правилно прочетохте. Смятам, че спекулациите за Салах в Саудитска Арабия не са случайни и Мо хич не е доволен текущо в Мърсисайд. То се вижда и по език на тялото, че нещо не е наред. Смятам и Жота, и Диас (от това, което съм гледал) като по-добри ливърпулски опции за халфовата ви линия. А и са значително по-евтини…

Хулиан Алварес (6.6), Манчестър Сити: 9.0% ownership – Нещо съм притеснен за минутите на Алварес в предстоящите кръгове, въпреки че във всеки мач има поне по 1 G/A. Бернардо е отново на линия, Фоудън е в брутална форма, а Доку бе подписан скоро. Очаква се и играч с профила на Матеус Нунес да допълни още повече конкуренцията в Сити, макар и да не е на позицията на Алварес. Просто според мен сега му е времето да се отървете от него, макар и бруталната му цена… Може и да греша.

Капитан за GW3

Ерлинг Холанд, но може и да рискувате с Бруно Фернандеш (време е вече) или Брайън Мбемо.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P