Fantasy Premier League GW26: Време е за wildcard! Подготовка за следващите 4 кръга… #GW26 #FPL

Мартин Георгиев
26-ти кръг в нашата любима фентъзи игра предстои. Натискам чипа за уайлдкард… в подготовка за по-дългосрочна игра.

fpl gw26

Пропуснах да напиша моите мисли за миналия кръг и претърпях лека катастрофа… Смъкнах почти 2 хиляди места, въпреки че ударих привидно добър резултат. Безумни трансфери и огромна грешка ме допряха буквално до стената.

Резултатите на Мартин Георгиев за GW25

Не знам защо реших, че най-добрата идея бе да взема -4 точки, за да вкарам в отбора ми Нкетия, Тарковски и Салах. Докато все пак египтянина ми помогна с 11 точки (преди удвояването), то Тарковски ми донесе 0, а Нкетия само 5, което прави нетно 1 точка плюс от тези два трансфера. Освен това колебанията ми за капитанската лента се оказаха основателни, защото Сака направи супер мач и удари 15 точки… просто не ми казвайте, че сте помисляли дори за Мартинели. Защитата ми + тази на пейката сумарно има 3 точки, така че просто е време да направя супер големи промени за следващия кръг. 86 точки и червена стрелка не са нещо, което исках да видя в този кръг, но да речем, че беше неизбежно, предвид отбора ми.

резултати GW25

Отборът на Мартин Георгиев за GW26

Време беше да активирам Уайлдкарда и да трансферирам цели ДЕВЕТ играчи – 6, които имат двоен кръг през GW27 и цели 10, които ще идват два мача през привидно далечния 29-ти кръг. Подготвям се отсега, защото планирам тогава да използвам bench boost с няколко допълнителни трансфера. За тази седмица конкретно ми харесва защитата ми – имам 5 опции, които са с мачове у дома, като особено много харесвам Джеймс, Зинченко и Мий, като може би обмислям в последния момент да диверсифицирам защитата, добавяйки Санчес вместо Рая.

Халфовата ми линия е супер силна, защото очаквам Арсенал да смаже Борнемут и затова слагам капитанската лента на Сака. Мартинели си циментира титулярно място поне в следващите 2 кръга с представянето си срещу Евертън, така че съм абсолютно щастлив от тези двама мои артилеристи. Рашфорд просто е задължителен, а Митома или Мак Алистер ще го оставя като избор до първия съдийски сигнал.

Напред имам според мен най-добрата тройка нападатели – Холанд, Кейн и Тоуни.

gw26 wildcard team

Топ 3 играчи да купите за GW26

Рийс Джеймс (5.8), Челси – 13.5% ownership. Мисля, че е време Джеймс отново да стане един от най-смислените активи от Челси, които нашите FPL отбори ще имат. Добро домакинство на Лийдс, след това прилично гостуване на Лестър и двоен кръг през GW29 с две домакинства. Както винаги възможностите за асистенции си остават – ако Челси се сетят, че могат да вкарват, разбира се…

Бен Уайт (4.7), Арсенал – 12.6% ownership. Най-евтината опция, за да „влезете“ в защитата на Арсенал. Според мен предстоят сравнително добри мачове за защитата на артилеристите, а все си мисля, че е време Уайт да направи и някоя друга асистенция. Общо взето няма да сгрешите и със Зинченко, но той е леко по-скъп.

Оли Уоткинс (7.3), Астън Вила7.3% ownership. Предстоят много добри мачове за Вила, а Уоткинс изглежда във форма. Астън Вила играят с Палас сега, през 28-ми кръг са домакини на Борнемут, а след това имат двоен кръг. Дългосрочно Уоткинс е добра инвестиция.

Топ 3 играчи да продадете за GW26

Люк Шоу (5.3), Манчестър Юнайтед – 23.7% ownership. Тегав мач за Юнайтед срещу Ливърпул, в който е възможно да допуснат гол, както и нулева седмица през GW28. Може дори да върнете Шоу за домакинството на Саутхямптън, но като нищо Маласия ще играе тогава, за да даде почивка на англичанина.

Джеймс Тарковски (4.4), Евертън – 8.7% ownership. Ако сте от тези, които като мен се подлъгаха, то бягайте с триста… Гостуване на Форест няма да е леко, а след това мачове с Брентфорд, Челси, Спърс и Ман Юнайтед. Абсолютен sell, не си губете позицията, въпреки малкото пари.

Микел Алмирон (5.5), Нюкасъл, 24.1% ownership. Още ли не сте го разкарали?! 1/4 от играчите в FPL все още се надяват, че парагваецът ще заслужи да заеме място в халфовата линия на отбора ви, но е очаквам той да си върне формата от преди Световното.

Капитан за GW26

За мен капитан е всеки халф за Арсенал, тъй като очаквам разгром над Борнемут, но никога няма да сгрешите с Холанд. Е, освен изминалия кръг де… Аз все пак залагам на Сака, засега.

Заключителни думи

Почва да става интересно, моята битка за топ 1k е на път да преживее тотално крушение, но все пак реших да действам дългосрочно поне до GW30. Тогава ще му мислим…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P