Фандъкова или Мая Манолова? Winbet с коефициенти за следващ кмет на София

«Букмейкър Рейтинги»
Местните избори наближават. На 26 октомври ще се проведе първият тур от изборите, а там, където не бъде определен победител, ще има следващ избор…

Българският букмейкър Уинбет определи коефициенти за кметската битка в столицата и втория по големина град в България – Пловдив.

В София предимство получава досегашният кмет Йорданка Фандъкова. Нейният шанс за краен победител е оценен с коефициент 1.74. Доста близко след нея е оценен шансът на основния й конкурент според социологическите проучвания – Мая Манолова (1.85).

Вземете първоначален бонус в размер на 200 лева при регистрация в Winbet

На трето място е Борислав Игнатов от Демократична България с коефициент 5.00, а представителят на ВМРО Ангел Джамбазки получава коефициент 8.00. Ако смятате, че друг може да бъде следващият кмет на София – например Тодор Славков, залагате на коефициент 20.00.

В Пловдив битката ще бъде между Здравко Димитров и Славчо Атанасов. Димитров, който е бивш баскетболист и национал, е подкрепен от партия ГЕРБ и получава коефициент 1.73. Докато основният му опонент от ВМРО Славчо Атанасов получава коефициент 1.86. Славчо Атанасов вече бе един мандат кмет на града под тепетата (2007-2011).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация