Евентуалните нови собственици на Левски пращат хора на дербито с ЦСКА

Стефан Ралчев
Те вече са имали среща с Наско Сираков, Мъри и Иво Ивков

Ръководството на Левски в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Ивайло Ивков, треньора Станимир Стоилов, члена на Надзорния съвет Петър Ганев и председателя на тръст „Синя България“ са провели среща във вторник с хора от „Юнайтед Груп“, пише „Тема Спорт“.

Palms Bet букмейкър предлага високи ставки за мачовете на Левски

Тя се е състояла преди тренировката на „сините“. На нея са обсъждани бъдещите планове на компанията за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Двете страни са провели конструктивен разговор и са планирали още такива срещи. Ръководството на „сините“ е останало доволно от представените им проекти за управлението на Левски и бъдещите инвестиции на компанията.

Както е известно, одитът на „Герена“, който бе поръчан от кандидат-купувача, приключи и от „Юнайтед Груп“ са останали доволни от предоставените им цифри. Евентуална сделка за Левски може да се осъществи около Нова година. това бе обсъждано и на срещата на върха в Левски, която се проведе в столичен хотел преди около три седмици и създаде много спорове при участниците.

Представители на компанията, собственост на сръбския бизнесмен Драган Шолак, ще бъдат на трибуните на стадион „Васил Левски“ за дербито с ЦСКА в неделя. Те присъстваха вече на няколко мача на „сините“ – финала за Купата на България срещу „червените“, както и в реванша с Лудогорец в турнира и в първия мач срещу ПАОК в Лигата на конференциите. „Юнайтед груп“ купи в началото на януари тази година английския Саутхамптън, а през август компанията прибави към активите си и втородивизионния турски Гьозтепе.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация