Ето заради кого Бускетс може да остане в Барселона

Стефан Ралчев
Капитанът ще поднови договора си, ако Меси се върне в отбора

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс продължава да обмисля бъдещето си, като договорът му с клуба изтича това лято. Оказва се обаче, че решението му ще се повлияе от още един фактор – къде ще продължи кариерата си неговият добър приятел Лионел Меси, пише “Мундо Депортиво”.

Четете всеки ден нашите прогнози за футболни мачове

В момента Бускетс е на почивка със семейството си, като размишлява над получените предложения. Опциите са той да остане в Барселона, да премине в тима от МЛС Интер Маями или пък да поеме към Саудитска Арабия, където е искан от тима на Кристиано Роналдо Ал-Насър, както и от Ал-Хилал и Ал-Шабаб.

Според изданието до голяма степен решението къде да продължи да играе Меси ще предопредели и бъдещето на Бускетс. Ако аржентинецът реши да остане да играе в Европа за още една година, то Бускетс почти сигурно ще поднови договора си с Барселона.

Разбира се, ако Меси прецени да се върне при каталунците, това окончателно ще наклони везните в избора на Бускетс. Капитанът на Барселона и звездата на Аржентина са в много добри приятелски отношения, като семействата им също са доста близки и наскоро в социалните мрежи се появиха снимки как излизат на вечеря, придружавани също от Жорди Алба и неговата половинка.

Завръщане на Меси в Барселона обаче изглежда доста трудно на този етап предвид финансовата ситуация на каталунците, а скандалът “Негреира” и евентуално наказание за “блаугранас” също могат да осуетят това.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P