Емблематичният Саша Антунович стана шеф в Царско село

Стефан Ралчев
Цоко е новият спортен директор в клуба

antunov.m

Бившият нападател Саша Антунович е новият спортен директор на Царско село. Сърбинът от дълго време е близо до клуба и е запознат с обстановката в отбора.

Саша Антунович ще помага за развитието на Царско село и ще е ангажиран с подбора и привличането на футболисти, както и генерално за трансферите в представителния отбор. Той ще има ангажимент да следи развитието на играчите както в България, така и в чужбина.

„“Това е голяма чест и удоволствие, че г-н Стойне Манолов, президентът Иво Андреевски и Любослав Пенев ми гласуваха доверие за тази отговорна работа. Заедно с тях сме вече повече от година, но сега работата ми се официализира. Убеден съм, че хубавите моменти за Царско село тепърва предстоят. Ще дам всичко от себе си този отбор да продължи възходящата линия, която е поел. Смея да твърдя, че имаме едни от най-добрите условия за работа в България. Сигурен съм, че ще продължим ползотворната работа всички заедно“, каза след назначаването си Антунович.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P