Ексклузивна новина на БР: Георги Миланов пред трансфер в Лудогорец

Стефан Ралчев
Ръководството на Лудогорец реагира почти светкавично след колебливите резултати в последните няколко мача.

георги миланов лудогорец

Според сигурни източници на Букмейкър Рейтинги националът на България Георги Миланов е в полезрението на Лудогорец и е твърде вероятно да се стигне до трансфер.

За последно полузащитникът игра в унгарския МОЛ Фехервар, където изкара два сезона. Преди около двайсетина дни обаче българинът разтрогна договора си с унгарците по взаимно съгласие и в момента е свободен агент. Интерес към него имаше от страна на няколко чуждестранни отбора, но Лудогорец изглежда ще атакува със солидна оферта.

Георги Миланов е юноша на Литекс, след това игра 5 сезона в ЦСКА Москва, като в един от тях бе преотстъпен на швейцарския Грасхопър. През 2018 година подписа с МОЛ Фехервар. Именно преди да парафира с унгарците – през лятото на 2018-а, Миланов отново се спрягаше за трансфер в Лудогорец.

Деветкратният първенец на България няма победа в последните си три официални мача – загуби последния мач от предишния сезон от Славия с 1:3, след това дойде поражението на финала за Суперкупата от Локомотив Пловдив, а за капак новият сезон започна ужасно – загуба с 1:3 от Ботев Враца.

Това лято Лудогорец направи само два входящи трансфера – на Алекс Сантана и на крилото Бърнард Текпетей. Изглежда желанието на наставника Павел Върба, а и на ръководството е за още една опция в средата на терена след напускането на Марселиньо.

Лудогорец извади тежък жребий за Първия квалификационен кръг на Шампионската лига – ще гостува в Черна гора на Будучност (в един мач). При евентуална победа във Втория квалификационен кръг Лудогорец ще бъде домакин на датския шампион Мидтиланд по пътя към групите на Шампионската лига.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P