Екипът на Кампиония вече е и в Дряново

Стефан Ралчев
Специалисти ще обучават треньорите в детско-юношеската школа на клуба

Екипът на Кампиония вече е и на територията на Община Дряново. През последните няколко дни Георги и Александър Захариеви предадоха своите знания и опит на треньорите от ДЮШ на ФК „Локомотив 1927” Дряново, пише клубният сайт на Локо Дряново.

Братя Захариеви са едни от най-добрите специалисти в сферата на детско-юношеския футбол. Помогнали са на редица школи в България да развия своята дейност .

„Екипът на Кампиония ще обучава нашите треньори , както и ще наблюдава работния процес с децата. Идеята е да се внедри единна методика за работа, като ще работим по световно известната Корвър Коучинг. Тя е световноизвестна методика за повишаване на техническите качества на футболистите от така наречената „златна възраст“ (7-12 години). Тя е успешно прилагана повече от 30 години в страни като Холандия, Италия, Англия, Испания, Франция, САЩ и по целия свят. Едни от най-добрите треньори в света са използвали методите й в клубове като „Аякс“, „Байерн“ (Мюнхен), „Арсенал“, „Олимпик“ (Марсилия), „Ювентус“, „Бенфика“, „Нюкасъл“, „Милан“, „Лацио“, „Интер“ и френския национален отбор.

Както споменах в края на 2023г. Започваме един нов процес. Проект, които исках да реализираме преди няколко години, но именно сега намерих съмишленик, който да помогне в реализирането на наша мечта. Вярвам , че това е полезно най-много на децата и техните треньори. Искаме да имаме целенасочен процес и да развиваме нашите играчи, а не да работим на парче.

Осъзнаваме трудностите от демографския проблем в региона, но вярвам, че като работим правилно и последователно ще станем предпочитана детско-юношеска школа в региона , а защо не след време и в страната. Братя Захариеви представиха Корвър Коучинг, показаха нагледно упражнения и тренировки . За по –добрата работа треньорите ще имат достъп до онлайн платформата на Корвър Коучинг където ще си планират своите тренировки.

В следващото идване на екипа на кампиония ще се проведе среща с родителите за да се представи цялостната идея . Благодаря на Парашкев Димитров , че се ангажира да реализираме този проект и прави нещата възможно, надявам се, че и други хора ще се присъединят и помагат на децата на Дряново”, сподели Пламен Обрешков , който отговаря за Детско-юношеската школа в Дряново

A ето и малко информация за Георги и Александър Захариеви

Георги Захариев

Футболен агент и основател на Кампиония

Георги Захариев е футболен агент и основател на Кампиония. Той има изградена мрежа от контакти в страни като Китай, Италия, Португалия, Англия, Македония, Германия, Австрия и Катар. Владее няколко езика, сред които китайски. Неговата мисия е да помага на младите спортисти в България да достигнат своя пълен потенциал.

Александър Захариев

Футболен треньор и анализатор

Александър Захариев е футболен треньор и анализатор. Той е работил в някои от най-добрите футболни школи в България. Като част от нашия екип, Александър има отговорност за набелязването на млади играчи с потенциал и консултирането им по теми свързани с тяхното развитие и изграждане като професионалисти. Като един от най-добрите футболни анализатори в България, той е чест гост в студиата на редица телевизии.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P