Един мач ми бяга: Фиш за няколко хиляди

Стефан Ралчев
Вижте два интересни талона от последните дни

Продължаваме с нашата традиция да ви показваме вашите фишове – независимо дали става въпрос за хубави печалби, загуби или пък за нещо, което може да направи впечатление на любителите на залозите.

Този път идва ред на 2 фиша, които са губещи, но са повече от интересни. Причината е, че загубата е във вечната максима – Един мач ми бяга… Дори в единия фиш става въпрос само за един гол, а потенциалната печалба е няколко хиляди лева с доста скромен залог.

В първия фиш имаме залог в EFBET Bg – 6 мача с един и същи пазар – Над 1,5 гола през първото полувреме. Всички горе долу са по едно и също време – единствено румънският двубой е от по-ранен час. Пет от мачовете излизат, бяга единствено срещата Бристол Сити – Рединг. Общият коефициент от 6-те събития е малконад 336.00, умножен по 20 лева залог, прави потенциална печалба точно 6733 лева. Но… един мач превръща целия фиш в губещ.

Във втория фиш също само Един мач бяга, но фишът е на доста по-ниска стойност и като залог, и като потенциална печалба. Залогът е направен в Winbet залози, на стойност 5 лева е с общ коефициент малко над 32.00, което прави потенциалната печалба 160 лева. Показваме този фиш, защото хванатите мачове не са никак малко – 5 двубоя, но бяга отново само един (Първи гол на Севиля в срещата Осасуна – Севиля).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация