Джони Велинов се бори успешно с рака

Стефан Ралчев
Само преди няколко месеца легендарният вратар стана дядо на внуче

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов обяви страхотна новина. Едно от големите имена в българския футбол бе диагностициран с тежко заболяване преди няколко месеца – рак на челюстта. Обичаният от всички Джони претърпя успешна операция и постепенно започва да се възстановява. Велинов все още говори трудно, но духът му на победител отново му помага в поредната сериозна битка.

УинБет БГ предлага високи коефициенти за двубоите на ЦСКА от елита

„Беше много тежко, но успях да се възстановя. Сега съм много по-добре“, каза Джони. Легендарният вратар от 80-те и 90-те години дори успя да присъства на тържеството на любимия си ЦСКА по повод 75-ия юбилей на клуба.

„Нямаше как да не се събера и да не отида, беше много хубаво“, каза Велинов. Футболист №1 на България за 1981 г. има и още един стимул да се бори. Само преди около три месеца на Джони му се роди внуче, което е кръстено на него. Велинов дори вече успя да разходи бебето на терена на „Армията“ по време на празненствата за юбилея.

„Какъв по-добър момент от историческа разходка с лек носталгичен привкус и бъдещи надежди“, каза бутащият бебешката количка Джони.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P