Джони Велинов подкрепя ЦСКА ден след операция

Стефан Ралчев
Легендарният вратар отново се бори със заболяване

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за пореден път засвидетелства любовта и прибързаността си към червената идея. Той изгледа от трибуните на „Българска армия“ победата с 3:1 над Ботев Пловдив, въпреки че наскоро бе претърпял тежка операция.

Регистрация в Winbet ви дава възможност за отлични коефициенти и бонуси

За съжаление Джони отново се бори със заболяване. Той бе подкрепен от феновете на ЦСКА, които скандираха името му в събота.

Велинов води втори живот, след като в миналото претърпя успешна трансплантация на черен дроб. Вече 15 години Джони празнува два рождени дни. Истинския на 5 октомври и втори – на 5 май, когато му е направена трансплантацията. В края на 2006 година разбира, че операцията е единственият му шанс за живот след развитата цироза на черния дроб. Негов донор става мъж от Варна, чиято съпруга дарява органите му.

Винаги позитивен и усмихнат, Джони е пример както за децата, така и за настоящите футболисти. Сред левскарите също има много приятели и е уважаван сред синята общност, тъй като никога не е казвал лоша дума за големия съперник.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P