до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Два варианта за евентуален заместник на Ивайло Ивков в Левски

Стефан Ралчев
Даниел Боримиров сред потенциалните кандидати за поста

В Левски са обсъждани два варианта за заместник на изпълнителния директор Ивайло Ивков. В случай че се стигне до раздяла с юриста, мястото му ще бъде заето от Даниел Боримиров или Венцислав Димитров.

Палмс Бет предлага специални бонуси само за мачовете на Левски

Първият е председател на Управителния съвет на сините, а вторият е член на Надзорния съвет. Преди дни мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви: „Който има разногласия с мен, си тръгва“.

Търканията между Наско Сираков и Иво Ивков станаха достояние след пресконференция, дадена от изпълнителния директор. На нея той посочи, че Левски няма финансов, а управленски проблем. Той разкри и за отказани оферти за Кордоба и Краев на стойност 6 милиона лева, като със средствата от тях е можело да се погаси половината от дълга на клуба към НАП. Собственикът обаче контрира, че официални предложения за тази сума не са пристигали, и нарече твърденията „класическа лъжа“. След това Ивков показа документи за 2.6 млн. евро – сума по-малка от 6 млн. лева.

На страната на адвоката е треньорът Станимир Стоилов, който в един момент се оказа между чука и наковалнята. Мъри е заплашил да си тръгне при освобождаване на Ивков. Затова и Сираков и хората на генералния спонсор не предприеха резки движения, въпреки че директорът обяви, че чувства, че дните му в Левски за преброени. Може би това е причината в понеделник Наско да каже в Бургас: „На всички етажи в клуба нещата ще се оправят и ще цари мир“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P