Думата на капитана: Сега е моментът да покажем защо сме били всеки ден в залата през последните 7 месеца!!!

Стефан Ралчев
Няма с какво ново да се изненадаме и двата отбора

В навечерието на старта на полуфиналната серия, в която шампионът ВК Нефтохимик 2010 ще се изправи срещу Левски, титулярният капитан на тима ни Иван Станев говори пред официалния клубен сайт.

Първият мач от плейофите в Топ 4 е утре, четвъртък, 4 април, от 19:00 ч. в спортна зала „Левски София“ в столицата, и е предвиден за пряко телевизионно излъчване по МАКС СПОРТ 2.

„Започваме полуфиналната серия с гостуване в София, като за първи път полуфиналите ще се проведе по нов формат“, започна 38-годишният разпределител.

Този сезон домакинствата се редуват, а не, както досега, да има двойки от последователни мачове в залата на единия от съперниците.

„От опит знам, че най-трудните мачове през сезона са тези, които предстоят пред отбора. Сега е моментът да покажем защо сме били всеки ден в залата през последните 7 месеца“ е мнението на играещия помощник на старши треньора Мартин Стоев.

„Няма с какво ново да се изненадаме и двата отбора. Този, който е в по-добра спортна форма и има малко повече късмет, продължава напред. Пожелавам си утре ние да направим първата успешна стъпка!“, обобщи Станев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P