Дръжте се! Световното в Русия генерира внушителните 136 милиарда евро залози!

Стефан Ралчев
Футболните фенове надхвърлиха и най-сериозните очаквания по време на световното първенство по футбол това лято. Букмейкърите излязоха с обща статистика за мачовете от Мондиал 2018, от която става ясно колко са  заложените пари на мачовете…

And then there were four.

По време на форума в Русия са заложени общо 136 милиарда евро! И това при условие, че една от основните страни, в които наскоро беше легализирано онлайн залагането – САЩ, нямаше представител на шампионата.

Само за финалната срещата на Мондиал 2018 между Франция и Хърватия са заложени над 7 милиарда евро, а основният залог е бил за успех на „ватрените“. Вероятно основната причина за това е високата ставка, която беше поставена в полза на Лука Модрич и компания.

Според сметките, средно по над 2 милиарда евро са залагани на всеки един двубой, като най-залаганите срещи са били от преките елиминации. По време на шампионата не е имало нито един сигнал или подозрение срещу мачове по футболните терени в Русия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P