Доскорошният капитан на ЦСКА си намери нов отбор

Стефан Ралчев
Петър Занев се върна в Пирин Благоевград

Доскорошният капитан на ЦСКА Петър Занев бързо си намери нов отбор и очаквано това е Пирин. Занев е родом от Гоце Делчев, но още в юношеска възраст преминава в Пирин Благоевград.

„Много съм щастлив, че отново съм в Пирин. Чувствам се така, както се чувствах преди 18 години, когато за първи път облякох фланелката на този отбор. Ще дам всичко, което мога, за да помогна на тима да се представи на ниво в Първа лига“, каза опитният бранител.

Четете футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

„Самата визитка на Петър говори достатъчно за неговата класа. Исках да го привлечем още през миналия сезон, но тогава не стана. Той е лидер, водач и модел за подражание. Радвам, че дойде при нас и му пожелавам успех. Предстоят много важни пет седмици за отбора, в които трябва да се подготвим по най-добрия начин за новия сезон“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни.

Сред футболистите, които стартираха подготовка с тима бяха и другите нови попълнения – Светослав Дяков, Станислав Костов и Мохамед Брахими, както и младите Ивайло Тодоров, Александър Марковски, Вергил Янев, Асен Либяховски и Иван Тасев. Последните двама бяха отдадени под наем през миналия сезон. Към треньорския щаб се присъединява и Шон Макарти, който ще бъде сред помощниците на мениджъра Уорън Фийни. Към щаба се присъединява и опитният скаут Любомир Трайков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P