Добри удари и хубави печалби през уикенда [ФИШОВЕ]

Стефан Ралчев
Измина доста интересен и оказа се печеливш уикенд за мнозина от вас.

Букмейкър Рейтинги продължава своята традиция да публикува част от вашите печалби или загуби – и двете вървят ръка за ръка… Изминалите почивни дни предоставиха страхотни възможности за любителите на залози, имаше хубави дербита, сред които Манчестър Сити – Ливърпул, Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен, Лацио – Ювентус, Аталанта –  Интер, Евертън – Манчестър Юнайтед и други.

Започваме с един наистина хубав удар в Bet365, който донесе печалба от 1580 лева на играч, който успя да комбинира в права колонка 4 равенства. Общият коефициент на четирите мача е малко над 143 и със залог от 10 лева автоматично означава печалба от 1436 лева плюс 144 лева бонус превръща крайната печалба в 1580 лева. Завидно е майсторството, тъй като двата хикса може и да са логични, но са с хубави коефициенти – 4.20 на Манчестър Сити – Ливърпул и 4.00 на Аталанта – Интер.

Следващите три фиша разглеждаме сравнително заедно заради наличието на няколко мача, които се оказаха доста печеливши през уикенда и бяха играни от доста хора.

Любопитно или не, но победата на Байерн Мюнхен над Борусия Дортмунд и то с висок коефициент, бе играна от мнозина. Домакинските победи на РБ Лайпциг, Барселона, Севиля и Атлетико Мадрид сякаш бяха магнит за доста хора, които ги включиха в своите комбо залози.

Със залог от 50 лева в Efbet във фиш №3, който може да видите по-долу, общият коефициент е 14, а печалбата е 742 лева. Във фиша са точно тези мачове, които влязоха в графа „твърди“ през уикенда – Барселона, Севиля, Атлетико Мадрид, в случая хендикап победа на Челси и успех на Байерн Мюнхен. Изглежда елементарно…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P