Коефициент 3,20 за гол на Обертан и победа на Левски срещу Витоша Бистрица

Стефан Ралчев
Левски приема Витоша Бистрица в мач от 9 кръг на Първа лига в петък (21 септември). Срещата е от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“, а ето каква изненада и отлични възможности ви предлагаме да спечелите лесни пари.

Родният букмейкър „Ефбет“ предлага много интересно предложение за нови потребители. Имате уникален шанс да заложите на коефициент 3,20 Габриел Обертан да отбележи гол и Левски да победи Витоша Бистрица.

Всеки нов потребител може да се възползва от новия 100% бонус до 100 лева с топ коефициента, който ни предоставят от Ефбет.

Припомняме, че Левски претърпя първа загуба от началото на сезона – 0:1 от Локомотив Пловдив миналия кръг и сега със сигурност ще иска да си върне добрата форма срещу Витоша Бисрица.

Ето ви и още една добра възможност да напълните портфейлите. Тя е свързана с днешния мач между Валенсия и Ювентус от 22:00 часа в Шампионската лига. „Уинбет“ дава днешния си Super Hot коефициент – 2,30 Кристияно Роналдо да се разпише в мача.

Португалецът вече вкара първите си два гола в Серия „А“ срещу Сасуоло, а днес имате възможност да се доверите на реализаторските му способности и в Шампионската лига. Уточняваме, че едно от правилата на букмейкъра е за всеки Super Hot залог максималната сума за залагане да е 20 лева!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P