Добра новина за ЦСКА! Прекратиха делото срещу реконструкцията на „Армията“

Стефан Ралчев
От тук нататък би следвало да стартира ремонтът на стадиона

ЦСКА нов стадион

Софийският административен съд прекрати дело №10156 срещу реконструкцията на стадион „Българска армия“. Това е станало в понеделник (20 ноември).

Winbet Ревю ще ви даде още подробности за бонуси и индивидуални промоции

Още на 31 октомври жалбата, подадена от Николай Веселинов, е била отхвърлена, тъй като жалбоподателят не е представил документ за платена държавна такса.

Още тогава от Софийския административния съд са изискали Веселинов да обоснове правния си интерес от обжалване на акта, предвид обстоятелството, че същият не е негов адресат. В случай, че попада в кръга на заинтересованите лица, жалбоподателят е трябвало да представи съответните документи. По всичко изглежда това не е е случило и вчера делото окончателно е било прекратено.

Припомняме, че именно тази жалба отложи влизането в сила на разрешителното за реконструкция на стадиона. Логично това не се хареса на „червена“ България и в края на октомври феновете излязоха на протест на „Орлов мост“ с искане за нов и модерен стадион в Борисовата градина.

Сега се очаква от ЦСКА да разяснят как клубът ще процедира оттук нататък и кога се очаква да започнат ремонтните дейности по стадиона.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P