До 100% увеличена печалба от Winbet за Шампионската лига

«Букмейкър Рейтинги»
Клубният футбол се завърна през уикенда след паузата за националните отбори, а сега с трепет очакваме и мачовете в Шампионската лига.

100% увеличена печалба Winbet

Букмейкърът Win Bet online предлага доста интересна възможност за печалби от предстоящите дербита в групите на Шампионската лига.

Вземете новия ексклузивен бонус в размер на 200% до 100 лева

При осъществен печеливш множествен залог (промоцията важи и за единични залози) на шампионските дербита Ювентус – Атлетико Мадрид, Реал Мадрид – ПСЖ, Барселона – Борусия Дортмунд, както и Ливърпул – Наполи букмейкърът може да увеличи вашата печалба с 100%.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 26.11.2019
Край: 27.11.2019

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

2. Всеки клиент на Winbet ще получи до 100% върху нетната си печалбата си при печеливш квалифициращ залог. Допълнителната печалба се определя спрямо броя на квалифициращите срещи, комбинирани в множествен залог, както следва в таблицата:

Брой срещи

Допълнителна печалба

1 среща 15%

2 срещи 30%

3 срещи 50%

4 срещи 100%

3. Допълнителната печалба е на стойност до 200 лв и се добавя като реални средства в клиентската сметка без никакви ограничения за теглене и разиграване. Това е максималната допълнителна печалба, която всеки клиент ще може да спечели сумарно от всичките си квалифициращи залози по време на промоцията.

4. Ако някоя селекция/залог е отложена/отменена, процента на увеличена печалба ще се прилага спрямо броя на печелившите селекции. Например, 3 селекции в права колонка с 2 печеливши и едно отложено/отменено събитие, играчът ще получи допълнителни 30% върху печалбата си.

5. Футболните срещи, които се зачитат към промоцията са: Реал Мадрид vs. ПСЖ и Ювентус vs. Атлетико Мадрид в събота, Ливърпул vs. Наполи и Барселона vs. Борусия Дортмунд.

6. Минималната стойност на квалифициращ залог е 10 лева или еквивалента й в евро.

7. За да се възползвате от увеличена печалба може да поставите залога си на една от трите срещи, или чрез множествен залог включващ две или три от тях.

8. За да участвате в промоцията, в множествения залог, трябва да има само събития от посочените футболни срещи. Множествени залози в комбинация с други спортни събития няма да се зачитат в полза на промоцията.

9. Важи за единични залози (сингъл) и множествени залози (права колонка) с минимален коефициент на селекция 1.30 поставени на квалифицираща селекция. Ако една от селекциите е с коефициент по-нисък от 1.30, то тя няма да се зачита към промоцията. Системи пълно комбиниране са изключени от промоцията.

10. Промоцията се отнася до залози направени преди събитието, на живо, както и комбинация от двете.

Пример за квалифициращ залог:

Ювентус vs. Атлетико Мадрид Общо голове: Над 1.5 (1.41)

Ливърпул vs. Наполи 1Х2: 1 (1.45)

Реал Мадрид vs. ПСЖ 1Х2: 1 (2.31)

Брой залози: 3

Квалифициращи залози: 3

Допълнителна печалба: 50%

Залог: 100 BGN

Коефициент: 4.72

Стандартна печалба: 472 BGN

Крайна печалба с 50% бонус: 658 BGN

11. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози. Клиентите ще могат да получат допълнителната печалба за всеки един от двубоите, в случай че ги поставят в отделни квалифициращи залози.

12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.

13. Средствата спечелени по правилата на промоцията ще бъдат добавени в игровите сметки до 24 часа след края на промоцията. Ако не сте получили увеличената печалба в упоменатия срок, може да се свържете с нас, за да я добавим допълнително.

14. Всички други правила и условия на нашия сайт ще се отнасят до промоцията.

15. Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, да не признаем за валидни направените от него залози, както и да приспаднем всеки положителен баланс, който е получен в резултат на неправомерните действия, а също така и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с промоцията, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

* Запазваме си правото да променим условията, както и срока на промоцията във всеки един момент. Клиентите ще бъдат уведомени своевременно при промяна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация