Дисквалифицираха Левски от Европа

Стефан Ралчев
Баскетболният отбор няма да продължи участието си в Балканската лига

Баскетболният Левски няма да продължи участието си в Балканската лига през този сезон. „Сините“ са дисквалифицирани, като това бе обявено от официалния сайт на регионалния турнир. До дисквалификацията се стига, след като столичани отказаха да пътува за мачовете в надпреварата без чуждестранните си играчи, картотекирани в състава. Това е против правилата на състезанието.

Различните Palms Bet промо кодове ви дават възможност за още бонуси и промоции

Новината бе обявена от спортния директор Шай Щрикс. Припомняме, че миналата седмица съставът на Димитър Ангелов трябваше да гостува на Башкими и Пея, но не пътува до Косово, позовавайки се на своето участие в турнира за Купата на България. В резултат на това тимът от София е дисквалифициран, като бе наказан с две служебни загуби от по 20-0 и ще бъде санкциониран финансово. Българите се намираха на последното място в класирането с една победа и седем загуби.

Същата съдба последва и отборът на Башкими, който няма да довърши сезона. Косоварите също не изпълняват своите задължения. От клуба изтъкват като причина невъзможността да играят по план своите международни мачове. Отборът от Призрен бе шести в подреждането с два успеха и шест поражения.

По този начин кампанията в Балканската лига ще завърши с четири отбора. Това са Берое Стара Загора, израелският Апоел Беер Шева, косовският Пея и черногорският Милениюм. До края на редовния сезон остават още 2 мача, а Финалната четворка ще се състои от 28 до 30 април. Домакинът на заключителната фаза ще бъде обявен в първата седмица на следващия месец.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P