Ди Мария като Стоичков: Ван Гаал е най-лошият треньор в кариерата ми…

Стефан Ралчев
Треньорът отвръща – питайте Депай, с него като се видим се целуваме по устата

Анхел Ди Мария е силно мотивиран да покаже на бившия си треньор Луис ван Гаал, че е сгрешил с отношението си към него по време на съвместния им престой в Манчестър Юнайтед.

В Букмейкър Рейтинги може да четете нашите професионални футболни прогнози

Двамата ще се срещнат отново в четвъртфинала от Световното първенство по футбол между Аржентина и Нидерландия, а аржентинските медии припомниха думите на Ди Мария по адрес на нидерландския специалист, който сега е начело на „лалетата“.

„Напуснах Манчестър Юнайтед заради ван Гаал. Ръководството знаеше, че той е моят проблем. Спечелихме с 3:0 в един мач, вкарах гол и направих асистенция, а на следващия ден той ми се обади, за да ми покаже видео на всяко мое лошо отиграване. Най-лошият треньор в моята кариера“, казва Ди Мария, цитиран от аржентинското футболно издание Ataque Futbolero.

Изказването на Анхел ди Мария е доста любопитно и е досущ като мнението на легендарния Христо Стоичков. Припомняме, че Камата влезе в остър конфликт с Ван Гаал навремето в Барселона, а след това години наред не спира да го критикува при удобна възможност.

Междувременно Луис ван Гаал намери начин да отговори на Ди Мария. „Един треньор понякога трябва да взема решения, които невинаги са приятни за всички“, започна Ван Гаал. „Но повярвайте ми, един треньор не прави нищо без причина“.

След това 71-годишният треньор даде за пример връзката си с Мемфис Депай. „В Манчестър веднъж не взех Мемфис за финала на ФА Къп. Но вижте как се отнасяме един към друг сега. Сега се целуваме по устата. Да, така е във футбола“, пошегува се Ван Гаал.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P