Децентрализираната блокчейн платформа за залози Azuro стартира бетинг състезание

Мартин Георгиев
Децентрализирания бетинг блокчейн протокол Azuro, който цели да демократизира спортните залози и да подобри прозрачността, стартира своя нов testnet на 26-ти август.

Azuro премахва традиционния посредник в бетинг индустрията като заменя отговорностите му с децентрализиран еквивалент, осигуряващ на ликвидност, управление и front-end разработка. „Умните“ договори подкрепят операциите на блокчейн протокола за подобряване на прозрачността и честността, трансформирайки традиционно „враждебните“ взаимоотношения между букмейкъри и играчи. Платформата обработва коефициенти и превръща залозите в NFT.

Откриването на платформата ще бъде съпроводено с бетинг състезание, което ще продължи до 27 септември. Състезанието, предназначено да стимулира приемането на протоколи с безрискови залагания и да развие общност чрез разширен достъп, ще позволи на потребителите да получават 100 токена дневно след като се регистрират чрез Telegram бота на организацията Azuro.

След като даден потребител направи 15 залога той ще влезе в ранклистата и ще отговаря на условията за участие в надпревара с награден фонд от 6000 USD Tether, 6000 AZUR токени и други символични токен награди. Наградите ще се определят на база успехите на играчите в залозите им, броя на поредни печеливши залози, оборот и други.

Участници, които покриват критериите ще получат и „First Azurian” NFT, който ще им позволи да участват в бъдещи дейности на платформата като „копаене“ и продажба на токени. Потребители, които препоръчат свои познати, ще получат част от наградния фонд на база на броя реферирани потребители, които направят минимум 15 залога.

Според Изпълнителния директор и съосновател на Azuro Паруир Шахбазян, „Бетинг състезанието на Azuro бележи старта на Azuro Testnet. Развълнувани сме да посрещнем първите Азурианци, които да тестват, печелят награди, да се забавляват и да помогнат в нашата мисия да променим света на бетинга за добро“.

?? Повече информация за Azuro Testnet Lauch състезанието

?? Как да участвате в Azuro Testnet Contest стъпка по стъпка

Относно Azuro

Azuro използва „умни“ договори, за да създаде децентрализиран бетинг блокчейн протокол, който предлага пълна прозрачност на бетинг процеса. Освен децентрализирани залози, платформата цели да „раздроби“ ролята на букмейкъра на няколко роли, позволяващи на всеки участник в процеса да се възползва от ликвидни провизии, front-end разработки и децентрализирано управление. Заедно, Azuro осигурява общностна среда за залагания с намалени разходи за услуги към играчите, тотална прозрачност и отговорност.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P