Детектор на лъжата в Черно море! Шестима изгонени заради съмнения за черно тото

«Букмейкър Рейтинги»
Сериозен скандал се разрази на края на първенството на България по футбол. Лудогорец стана за осми пореден път шампион, но точно около последната среща на тима срещу Черно море се разнесоха доста неприятни новини.

Няколко часа преди гостуването на Черно море в Разград доста изненадващо шестима от основните футболисти на варненци отпаднаха от групата за двубоя.

Това бяха Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов. Съвсем естествено, преди мача никой от Черно море не обяви точна причина за решението на ръководството или треньора.

След загубата на моряците с 1:4 от Лудогорец, която на практика короняса разградчани за осми пореден път като шампиони, станаха ясни подробности за случващото се във варненския клуб.

„Причината да ги няма тези футболисти е, че преди два дни ръководството съобщи, че няма да продължаваме с тях за наше съжаление. Всякакви въпроси към шефовете по този въпрос. Казах ви, всякакви въпроси по причини какво се случи с тези футболисти – към ръководството. Тези играчи няма да са част от тима, така ми беше съобщено“, каза след поражението треньорът на Черно море Илиан Илиев.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

Специалистът добави: „Искам да благодаря на всички за добрата година. А на тях искам да благодаря, шокирани сме всички, надявам се да се развиват добре нещата занапред. Не им слагайте етикети като „петно“ и т.н. За причините питайте ръководството, не говорете за петна. Само ръководството може да изясни тези неща…“

Малко след това обаче плъзна друга информация и ракурс по темата – защо шестимата са били извадени от групата за двубоя с Лудогорец.

Според някои медии въпросните шестима футболисти са били подложени на детектор на лъжата след двубоя с ЦСКА (1:3) преди няколко дни. И отново според информация на медиите тестът, направен от психолози от МВР, показал някои притеснителни неща…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация