Дел Пиеро украси бляскава галавечер на Букмейкър Рейтинги в Москва [СНИМКИ/ВИДЕО]

Стефан Ралчев
Датата 27 февруари ще се помни дълго време в света на спортната индустрия и хазартна дейност. Проведе се едно от най-мащабните събития, на което бяха уважени най-ярките проекти, ефективни бизнес модели и успешни мениджъри, както и журналисти в областта на спорта и букмейкърите.

Събитието бе организирано от руския гигант Букмейкър Рейтинги в луксозната Barvikha Concert Hall в Москва. В препълнената зала присъстваха изключително влиятелни представители на букмейкърски компании, медии и партньори в различни области. Водещи на церемонията бяха Павел Воля, Марина Кравец, Евгений Шавин и Константин Генич.

Специален гост на събитието бе легендарният дългогодишен футболист на Ювентус и световен шампион с Италия Алесандро дел Пиеро. Именно той връчи най-престижната награда в края на церемонията за “Най-добър букмейкър на годината”, която отиде в “Лига Ставок”. “В Москва съм само от пет часа, а вече направих над 300 селфита”, пошегува се италианецът пред колегите от БР.

От своя страна президентът на победителя “Лига Ставок” Юри Красовски каза: “Благодаря на Букмейкър Рейтинги за честната и обективна оценка. За в бъдеще ще работим още повече. Този успех и награда няма да променят нашето намерение да се развиваме и да помагаме на спорта. Тази награда е оценка на нашите усилия.”

Освен Дел Пиеро на събитието бе руската футболна звезда от близкото минало Егор Титов, който е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Също така олимпийската шампионка във фигурното пързаляне Аделина Сотникова, както и световната шампионка Елизавета Туктамишева. Дамите бяха с официални дълги рокли и придадоха допълнителен блясък на церемонията. Сред гостите бяха още Вячеслав Малафеев, Дмитрий Аленичев, Роман Костомаров, Руслан Нигматулин и други популярни лица от спорта.

Част от церемонията бе благотворителен търг, приходите от който ще бъдат прехвърлени във фондация “Константин Хабенски”, помагаща на деца с онкологични и мозъчни заболявания. 1.7 милиона рубли (около 23 000 евро) бяха преведени от “Вечеря с Алесандро дел Пиеро”. Букмейкър Рейтинги в лицето на основателя Паруир Шахбазян дариха още 4 000 000 рубли (около 55 хиляди евро).

Една от основните функции на Букмейкър Рейтинги е помощ към своите клиенти да разрешат спорове с букмейкъри. “От нашето начало до момента сме обработили над 26 000 жалби от клиенти и сме върнали повече от 402 милиона рубли (почти 11 милиона лева)! Ние оценяваме всеки букмейкър според критерий, публикувани в нашия сайт. За да се изкачи в класацията, букмейкърът не трябва да оставя оплакванията неразрешени. Ние постоянно публикуваме и отразяваме промените в рейтинга”, коментира Паруйр Шахбазян.

Ето част от по-важните победители в отделните категории:

Най-добър букмейкър: Лига Ставок
Бранд на годината: 1хСтавка
Най-сигурен букмейкър: Марафон Бет
Най-добро приложение на годината: Лига Ставок
Най-добър сайт на годината: 1хСтавка
Най-добри коефициенти: 888
Най-добра програма лоялност: Tennisi bet
Посланик на годината: Конър Макгрекър (Париматч)
Дебют на годината: Ggbet
Най-добър букмейкър в Армения: VBet
Най-добра спортна медия: Матч ТВ
Най-добър спортен журналист: Александър Головин (Sports.ru)
Най-добър коментатор: Марат Сафин

Паруйр Шахбазян

Елизавета Туктамишева

Аделина Сотникова

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=k2i4bMEeMb4&feature=emb_title

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация