Де Бройне и Холанд най-скъпоплатени във Висшата лига

Стефан Ралчев
Двамата получават съответно 425 хиляди и 400 хиляди паунда на седмица

Кевин де Бройне е най-скъпо платеният футболист във Висша лига, според проучване в Англия. Звездата на Манчестър Сити получава седмично възнаграждение от 425 хиляди паунда, или иначе казано малко над 22 милиона паунда за година.

Четете прогнози за мачове от експертите на Букмейкър Рейтинги

След плеймейкъра на „гражданите“, втори в класацията е голмайсторът Ерлинг Холанд, който прибира по малко над 400 хиляди паунда на седмица или по близо 21 милиона паунда за година. Като според „Sun Sport“ норвежецът има бонус при отбелязан гол, с което може и да надхвърли възнаграждението, което прибира неговия съотборник – Де Бройне.

Стражът на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа пък получава по 400 хиляди на седмица, с което се нарежда на третото място, но това няма да бъде задълго, тъй като испанецът ще поднови договора си с „червените дяволи“, а Ерик тен Хаг е наложил таван на заплатите в клуба от 300 хиляди паунда, така че, със сигурност, Де Хеа ще изпадне от петицата на най-скъпо платените футболисти в Англия

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е четвърти с 373 хиляди паунда седмична заплата, а петицата затваря Джейдън Санчо, който прибира по 370 хиляди всяка седмица, въпреки че не може да намери формата си, след като се присъедини към Манчестър Юнайтед от Борусия Дортмунд през 2021 година.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P