Датски гранд не се отказва от звезда на Левски

Стефан Ралчев
Брьондби продължава да следи Кордоба, сините се надяват на втора оферта и през лятото

Кордоба

Брьондби не се е отказал от идеята да привлече в редиците си защитника на Левски Хосе Кордоба. Датският клуб предложи 2 млн. евро за панамеца по време на зимната пауза, но ръководството на „сините“ отхвърли това предложение, което създаде известно напрежение на „Герена“. Все пак в Левски очакват през лятото, когато пазарът е много по-силен, от Брьондби да отправят нова оферта за бранителя, която да бъде по-висока.

palms bet бонус код ви дава възможност за още бонуси и индивидуални промоции

Датчаните не спират да следят отблизо изявите на Кордоба през пролетта. До момента те са много доволни от видяното и интересът им към него остава повече от сериозен.

Очакванията на „Герена“ са, че ще успеят да пласират Кордоба в чужбина за поне 4 млн. евро. Основен коз за това, освен класата на футболиста, разбира се е и фактът, че той играе с ляв крак, а в Европа подобни централни защитници са много търсени.

Припомняме, че към Кордоба имаше интерес и от страна на Ню Йорк Сити, а американците също продължават да следят изкъсо развиитето му. Очаква се и те да отправят солидна оферта за правата му през лятото.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P