Дани Алвеш стачкува в затвора: Не иска да яде и не излиза

Стефан Ралчев
Искането на адвокатите му да бъде освободен под гаранция бе отхвърлено за пети път

Най-титулуваният футболист в света Дани Алвеш започна стачка, тъй като съдът постанови неговото оставане в затвора, където е заради обвинение в изнасилване.

Футболни прогнози за днес може да намерите в Букмейкър Рейтинги

Решението на Алвеш да стачкува в затвора е породено от факта, че искането на адвокатите му да бъде освободен под гаранция бе отхвърлено за пети път.

Алвеш обеща, че няма да напусне Барселона, но съдиите не му вярват и смятат, че заради богатството си лесно може да избяга. Причината за това е фактът, че сънародникът Робиньо, обвинен в изнасилване в Милано и осъден на девет години, Бразилия не го екстрадира според своите закони за неекстрадиране на свои граждани в други страни.

Ето защо по последна информация Алвеш е започнал стачка, като не иска да излиза от килията си, не говори с никого и отказва да яде.

Бразилецът пет пъти променя показанията си за изнасилването, но твърди, че е невинен и че не е принуждавал момичето да прави секс в тоалетната на клуба. Той допълва, че тя е искала да прави секс с него и е влязла доброволно. Алвеш оправда промените в изявленията си с това, че не иска да нарани жена си, която междувременно го напусна.

Алвеш е изправен пред присъда от 12 години затвор.

Междувременно защитата на Дани Алвеш вече работи върху нова стратегия, за да докаже, че играчът е невинен и ще бъде фокусиран върху сексуалния контакт.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P