Да приветстваме Ники Александров в отбора на Букмейкър Рейтинги

Стефан Ралчев
Слънчевият неделен ден донесе една гореща новина за отбора на Букмейкър Рейтинги и неговите почитатели. От днес в нашия тим има още едно звездно попълнение. След дълга битка на трансферния пазар договорихме правата на Ники Александров…

Ники Александров е сред най-популярните спортни журналисти в България. Разпознаваем както сред радио-аудиторията, така и чрез многото му тв-изяви, също така дългогодишен автор в печатни медии.

Ники е роден на 28 август 1973 годна в София. Завършва 127-о СУ – дала популярни спортни кадри като Георги Младенов и Тити Папазов. След това 22-а гимназия, тази в чиято градинка по стечение на обстоятелствата преди повече от век се полага началото на футболния Левски. Следва и завършва ВИТИЗ със специалност „Кинознание и драматургия“.

Стартира в Дарик Радио преди повече от 20 години. Дълги години пише в Тема:спорт, 7дни спорт, Стандарт, сп. Max и много други. От началото на 2007 година е главен редактор на сайта Gong.bg. Той е един от двамата начални коментатори на мачовете от Шампионска лига в ефира на Бтв. Дълги години е съ-водещ на тв-предаванията „Пред банята“ и „Гол“. От три години прави популярния и уникален у нас видео-блог „Без бутонки“.

Ники Александров ще прави прогнози за интересните мачове във всяко едно от водещите първенства в Европа, както и за двубои от родния шампионат.

Целият екип на Букмейкър Рейтинги приветства Ники с добре дошъл. Той е доказан професионалист в професията и сме сигурни, че ще се раздаде като в дерби на любимия му Ливърпул…

Очаквайте малко по-късно и дебютът на Александров. Какъв дебют само…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P