до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Чудо в българските щанги! Весела Лечева помири враговете

Стефан Ралчев
Ариф Маджид ще ръководи федерацията, а Неделчо Колев остава почетен президент

Избраният за президент на федерацията по вдигане на тежести Ариф Маджид и Неделчо Колев, който изпълнява тази длъжност в момента, си стиснаха ръцете в кабинета на министъра на младежта и спорта Весела Лечева.

В Букмейкър Рейтинги всеки ден може да четете футболни прогнози

Маджид бе избран да оглави федерацията на общо събрание на 28 май 2021 г. Той обаче така и не встъпи в длъжност заради оспорване в съда. То беше от страна на сина на Неделчо Колев – Милан. Милан Колев е изтеглил своя иск и Ариф Маджид очаква да бъде вписан скоро като президент на федерацията, стана ясно по време на срещата.

Пред Весела Лечева двамата гарантираха, че ще работят като екип. Маджид ще поеме оперативните функции, а Колев ще бъде почетен президент.

„Войната в щангите се отразява най-вече на състезателите. Важно е те да имат спокойствие и да се подготвят за предстоящите важни състезания, които за мъжете и жените са и олимпийски квалификации за Париж 2024“, каза министър Лечева по време на срещата.

Неделчо Колев увери министър Весела Лечева, че ще предаде на своя наследник оперативната работа, така че да няма забавяне в подготовката на националните състезатели. Най-важното предстоящо състезание е европейското първенство в Армения.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P