до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Черно море си връща познат защитник

Стефан Ралчев
Влатко Дробаров се очаква отново да облече екипа на моряците

Черно море привлича централен защитник. Бранителят е чужденец и трябва да замени продадения във ФК Рига бранител Петар Босанчич. Хърватинът бе трансфериран в латвийския клуб в последния ден от прозореца в страната – в понеделник вечер. Той бе несменяем титуляр за варненци от лятото, когато дойде на „Тича“ и записа 22 срещи.

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите професионални футболни прогнози

Според запознати мястото му в сърцето на ариергарда ще заеме друг добре познат защитник в Черно море. Става въпрос за северномакедонеца Влатко Дробаров. Той бе част от състава на моряците от 2020 година, като за два сезона записа 48 мача и 2 гола и спечели сърцата на феновете.

На “Тича” очакват бранителят да подпише договор днес или утре, като по предварителна информация двете страни са постигнали споразумение. Носил е екипа на кипърския Арис Лимасол, арменския Бананц, мексиканския Мурциелагос, индийския Керала Бластърс и Оход (Саудитска Арабия). В страната си е играл за Скопие, Напредък Кичево, Тетекс, Беласица Струмица.

За последно носи екипа на ФК Сараево от Босна и Херцеговина. Там преминава през юли 2022-а, но в началото на тази година е прекратил договора си и в момента е свободен агент.

Така Черно море излиза на плюс от продажбата на Босанчич и очакваното завръщане на Дробаров, който ще дойде без пари. Влатко познава отлично Живко Атанасов, с когото бе в тандем на „Тича“.

Все още не е ясно дали, ако всичко се развие бързо и положително, Дробаров ще може да играе в предстоящото гостуване на Черно море.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P