Черно море си връща познат защитник

Стефан Ралчев
Влатко Дробаров се очаква отново да облече екипа на моряците

Черно море привлича централен защитник. Бранителят е чужденец и трябва да замени продадения във ФК Рига бранител Петар Босанчич. Хърватинът бе трансфериран в латвийския клуб в последния ден от прозореца в страната – в понеделник вечер. Той бе несменяем титуляр за варненци от лятото, когато дойде на „Тича“ и записа 22 срещи.

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите професионални футболни прогнози

Според запознати мястото му в сърцето на ариергарда ще заеме друг добре познат защитник в Черно море. Става въпрос за северномакедонеца Влатко Дробаров. Той бе част от състава на моряците от 2020 година, като за два сезона записа 48 мача и 2 гола и спечели сърцата на феновете.

На “Тича” очакват бранителят да подпише договор днес или утре, като по предварителна информация двете страни са постигнали споразумение. Носил е екипа на кипърския Арис Лимасол, арменския Бананц, мексиканския Мурциелагос, индийския Керала Бластърс и Оход (Саудитска Арабия). В страната си е играл за Скопие, Напредък Кичево, Тетекс, Беласица Струмица.

За последно носи екипа на ФК Сараево от Босна и Херцеговина. Там преминава през юли 2022-а, но в началото на тази година е прекратил договора си и в момента е свободен агент.

Така Черно море излиза на плюс от продажбата на Босанчич и очакваното завръщане на Дробаров, който ще дойде без пари. Влатко познава отлично Живко Атанасов, с когото бе в тандем на „Тича“.

Все още не е ясно дали, ако всичко се развие бързо и положително, Дробаров ще може да играе в предстоящото гостуване на Черно море.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P