Черно море с въпроси: Кои интереси и на кого слугува Станислав Тодоров и ВАР?!

Стефан Ралчев
Моряците недоволни след загубата от Ботев Пловдив

Черно море излезе с позиция срещу съдийството на Станислав Тодоров, който бе на ВАР при загубата с 1:2 от Ботев Пловдив на „Тича“ в мач от 22-ия кръг на шампионата.

В Букмейкър Рейтинги може да четете футболни прогнози за днес

„Моряците“ сравниха ситуация, при която главният съдия Васимир Ел Хатиб отсъжда дузпа, но решението е отменено от видеопомощниците му, със сходно положение от осминафиналния мач-реванш в Шампионска лига между Челси и Борусия Дортмунд, където „сините“ от Лондон получават 11-метров наказателен удар.

Ето какво написаха от Черно море:

„За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра. Или по-точно водени от това “как трябва да свърши определена среща”. В мача между Челси и Борусия Дортмунд, ВАР сигнализира, че има игра с ръка в наказателното поле, и след разглеждане главният съдия, отсъжда дузпа.

При абсолютно същата ситуация обаче на мача между Черно море и Ботев Пловдив, главният съдия отсъжда дузпа, но ВАР, за който отговаря Станислав Тодоров, ОТМЕНЯ решението на рефера! Първата ситуация е в двубой от Шампионската лига, а другата в родния ни шампионат.

По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса – чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?

Очакваме Виктор Кашай и Съдийската комисия да си кажат мнението по случая!“

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P