Челси избра бъдещия си нов мениджър

Стефан Ралчев
Маурисио Почетино ще поеме сините от Лондон

Маурисио Почетино ще бъде новият мениджър на Челси, съобщава Фабрицио Романо. Аржентинецът има богат опит във Висшата лига, след като успешно ръководи Саутхемптън от 2013 до 2014г. и Тотнъм от 2014 до 2019 г.

Футболни прогнози за днес четете в Букмейкър Рейтинги

Романо добавя, че тази седмица преговорите между двете страни ще бъдат финализирани. Почетино е първият фаворит за нов треньор на Челси.

„Вторият кандидат е Венсан Компани, който убедително спечели промоция от Чемпиъншип във Висшата лига с Бърнли. Луис Енрике и Юлиан Нагелсман вече не са сред вариантите за нов мениджър на Челси“, добави Романо.

В момента Челси е на единадесето място в класирането на Висшата лига и няма победа в шест поредни мача във всички турнири. Лондончани през следващия сезон няма да участва в европейските клубни турнири. Временният мениджър Франк Лампард не успя да събуди отбора след уволнението на Греъм Потър, а междувременно клубът работи по постигането на споразумение с 51-годишния Почетино, който е безработен от лятото на 2022 г., след като се раздели с ПСЖ.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P