Чакат позицията на полицията за възловия мач ЦСКА 1948 – ЦСКА

Стефан Ралчев
До часове става ясно дали срещата ще се състои в Бистрица

Днес (7 март) ще стане ясно къде ще се играе зареденият с много адреналин мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА, който е насрочен за неделя.

Използвайте winbet бонус код за още бонуси и промоции

Домакините настояват срещата да е на стадиона в Бистрица, докато от Борисовата градина искат двубоят да бъде преместен на „Васил Левски“, защото имат квота за едва 300 фенове, пише „Мач Телеграф“.

В тази ситуация ключово ще бъде становището на полицията, която трябва да определи дали може да охранява двубоя в Бистрица или провеждането му там ще е прекалено рисково.

От полицията обаче вчера не са подписали съгласието, че мачът може да се проведе в покрайнините на София, което и пречи футболната ни централа да обяви решението си. Това обаче ще се случи днес.

Ако от централата преместят мача на „Васил Левски“ без аргументите на полицията, то това ще бъде решение с двоен аршин, защото през есента отказаха да изтеглят двубоя с Левски на Националния стадион.

Създаването на един прецедент ще даде възможност на всеки гостуващ клуб да поиска преместване на двубоя, за да може да влязат всичките му фенове.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P